katarinahof

Arendonk, thuisbasis voor Katarinahof

Arendonk is een gezellige gemeente met zo’n 12.000 inwoners, gelegen in de provincie Antwerpen, vlak aan de grens met Nederland. De gemeente beschikt over een vlotte ontsluiting van het openbaar vervoer naar de omringende steden en gemeenten.


Alles binnen handbereik

Het charmante centrum van Arendonk bevindt zich op slechts enkele honderden meters van Katarinahof. U vindt er een apotheek, bakkerij, slagerij, ... Ook voor een hapje, een drankje of een gezellig terrasje is Arendonk een aanrader. En uw boodschappen kunt u doen in een kwaliteitssupermarkt op nog geen minuut stappen van Katarinahof.


Omgeven door groen

Arendonk omvat ook een aantal fraaie buitengebieden die u kunt verkennen en ontdekken, via goed uitgestippelde wandelpaden en het bekende netwerk van fietsknooppunten. Wenst u liever rustig rond te kuieren in de nabije omgeving? De fraaie tuinen van het woonzorgcentrum Sint-Isabella zijn vlakbij.


Ouderen zijn onze VIP-gasten

De gemeente gaat de komende jaren investeren in de uitbreiding van de infrastructuur gericht op ouderen (o.a. bankjes, groen, paden, toegankelijkheid), in de omgeving van Katarinahof en het centrum. Bovendien staat Arendonk bekend om haar dynamisch verenigingsleven. Er valt altijd wel iets te beleven in deze gemeente!